Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Kemal Çelik’in Yeni AB Projesi Kabul Edildi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr. Kemal Çelik tarafından hazırlanarak AB'ye TR/PL işbirliğiyle sunulan "Care Activities Raising Employmentand Training on Farm Adaptation to Responsible and Mental-Health Services" başlıklı proje, ‘Erasmus KA2–Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices’ kapsamında, 14.07.2017 tarihinde 279.000 Euro ile desteklendi.

Sunulan toplam 130 adet  projeden desteklenmeye değer bulunan 19 proje içerisinde 3. sırada yer alan proje, sosyal çiftçilik uygulamalarıyla, Türkiye, İtalya, Polonya, İspanya ve Belçika’da tarım, turizm ve sağlık sektöründe genç istihdamının artırılmasını hedeflemektedir.

Öğretim Üyemizi tebrik eder ve çalışmalarında başarılar dileriz.