Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile Kuzey Makedonya'nın Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can tarafından ÇOMÜ Rektörlük makamında gerçekleştirildi.

İmza törenine, ÇOMÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Emrah Yağmurlu ve Uluslararası işbirliği programı sorumlusu Dr. H. Hakan Başaran da katıldı.

Bu iş birliği protokolü, eğitim ve araştırma alanlarında iş birliğini güçlendirmeyi, karşılıklı anlayışı geliştirmeyi ve iki üniversite arasındaki akademik ve kültürel değişimi teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Protokol çerçevesinde, her iki üniversite de çeşitli ortak projeler ve araştırmalar yürütmeyi planlamaktadır.