Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Onbeşinci Aylık Kalite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, 16 Ekim 2024 tarihinde düzenlediği aylık kalite değerlendirme toplantısında önemli konuları ele aldı ve çözüm yollarını tartıştı. Toplantı, Üniversite Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ofis çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

1. Personel Tanımları ve Görevleri:
    • Birim personel tanımları ve görevleri üzerinde durulmuş, KA171 birimi için 1 personel ihtiyacı dile getirilmiştir.
    • KA171 projesinin işleyişi ve kapsamı hakkında detaylı bilgi sunulmuştur.
  2. Yurt Dışından Gelen Öğrenciler:
    • Yurt dışından gelen öğrencilerle ilgili yaşanan sorunların ele alınması ve çözüm yolları için, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile bir toplantı yapılması kararlaştırılmıştır.
  3. Erasmus ve Free Mover Programları:
    • Erasmus ve Free Mover programları kapsamındaki etkinliklerin planlanması amacıyla, Dardanos yerleşkesi sorumlularıyla ofiste bir toplantı yapılması kararlaştırılmıştır.
  4. Hizmet Pasaportu İşlemleri:
    • Hizmet pasaportu işlemlerinde karşılaşılan sorunlar görüşülmüş ve bu sorunlara yönelik çözüm yolları üzerinde durulmuştur.