Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Onikinci Aylık Kalite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, 05 Temmuz 2024 tarihinde düzenlediği aylık kalite değerlendirme toplantısında önemli konuları ele aldı ve çözüm yollarını tartıştı. Toplantı, Üniversite Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ofis çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

1. 11 Haziran 2024 Tarihinde yapılan 11. Aylık Kalite Değerlendirme Toplantısı'nda dile getirilen ve koordinatörlüğün veri işleme kapasitesini artıracağı öngörülen yazılımın hayata geçirilmesi için işe koşulacak yazılımcının belirlenmesi.

2. Ekibe yeni katılacak olası bir personelin KA171 ve ESC programlarında alacağı görevlerin değerlendirilmesi.

3. Koordinatörlüğün mevcut işleyişinin kesintisiz devamlılığı için izin kullanan personelin yerine bakacak personel ile izin tarihlerini dikkatli bir şekilde ayarlaması.

4. KA131 Personel hareketliliği çağrısının seçim komisyonu toplantısının 7 Ağustos tarihinde yapılması.

5. ESC programında ev sahibi olabilmek için mevcut ve gelecek imkanların değerlendirilmesi.

6. KA171 projesinde üniversitemizin uluslararasılaşma politikasına uygun olarak önceliklendirilecek bölge ve ülkelerinde tekrar gözden geçirilmesi.