Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Sekizinci Aylık Genel Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, 06 Mart 2024 tarihinde düzenlediği aylık genel toplantıda önemli konuları ele aldı ve çözüm yollarını tartıştı. Toplantı, Üniversite Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Yıldız ve ofis çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

1- KA171 projesinin başvuru takvimi ve şartlarının belirlenmesi için fikir alışverişi yapıldı.

2- Ofisin daha verimli çalışabilmesi için izin ve mazeretli mesaiye gelememe gibi durumlarda hangi çalışanın kimi ikame edeceği belirlendi.

3- ÇOMÜ'nün ESC projelerinde ev sahibi ve koordinatör olabilmesi için atılacak adımların değerlendirilmesi yapıldı.

4- Toplantı itibari ile gerçekleşen BİP projesi çalışmalarının ilerleyişi değerlendirildi ve ileriki başvuru durumlarında göz önünde bulundurulacak işlem ve unsurlar tartışıldı.