Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'ne Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nden Ziyaret

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü,  24 Ocak 2024 tarihinde Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nü konuk etti. Toplantı, dış ilişkiler alanındaki iş birliğini güçlendirmek ve değişim programları hakkında bilgi alışverişi sağlamak amacıyla düzenlendi.

Toplantıya; Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Azer Banu KEMALOĞLU, Dr.Öğr.Üyesi MERVE ALTIN, Arş.Gör. Ergün BAYLAN ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Koordinatör Doç. Dr. Mehmet Yıldız, Erasmus İkili Anlaşmalar Sorumlusu Öğr. Gör. Çağrı Ege, Erasmus Giden Öğrenci Sorumlusu Öğr. Gör. Elvan Ecem İşal, Erasmus Bütçe Sorumlusu Cenk Katı ve İkili İşbirliği Birimi sorumlusu Dr. Hasan Hakan Başaran katıldı.

Toplantının ana gündem maddelerinden biri, koordinatörlük bünyesinde bulunan değişim programlarının, ilgili akademik birimde daha geniş bir katılım ve farkındalıkla yaygınlaştırılmasıydı. Katılımcılar, mevcut imkanlar ve faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, gelecekteki iş birliği olanakları üzerine stratejiler geliştirdi.