Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nü Ziyaret Etti

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL’ın 19 Temmuz 2023 tarihinde koordinatörlüğümüze yaptığı ziyaret esnasında düzenlenen toplantıda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin mevcut iş birlikleri değerlendirildi ve yeni iş birliklerinin gerçekleştirilmesi amacıyla izlenecek yollar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, uluslararası öğrenci değişim programlarının üniversitenin küresel vizyonu açısından öneminden bahsetti. Bu tür programların öğrencilere yurt dışında eğitim alma fırsatı sunduğunu ve onların kişisel ve akademik gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, ayrıca Erasmus programı dışındaki iş birliklerinin geliştirilmesi gerektiğinin öneminden bahsetti.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü personeli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek üniversitemiz ile güçlü bir iş birliği içinde olmaktan heyecan duyduklarını ifade etti.