TÜB 5. Bölgesel Erasmus Toplantısı

TÜB 5. Bölgesel Erasmus toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği’nin Erasmus+ 5. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, 31 Temmuz 2023 ve 1 Ağustos 2023 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirldi. Toplantıya Trakya Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Gürgendereli, Namık Kemal Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk Eti, İbrahim Selçuk Büyükyılmaz, Nadire Beyza Erbil Çetinkaya, Kırklareli Üniversitesinden Öğr. Gör. Rüveyda Öztürk, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden Öğr. Gör. Ömer İnan ve üniversitelerin Erasmus yetkilileri katıldı.